Τηλέφωνο  210 555 0219      Email  info@nextsystems.gr

Αποστολές και χρεώσεις μεταφορικών

Η αποστολή και παράδοση των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

Α. Με δικό μας φορτηγό ή courier (εντός νομού Αττικής). Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται για όλες τις παραγγελίες μέσω internet ή τηλεφώνου ανάλογα με την αξία, και το βάρος τους.

Β. Παραλαβή από την αποθήκη μας. Μπορείτε να παραλάβετε χωρίς χρέωση μεταφορικών, τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στην αποθήκη μας, η οποία βρίσκεται στην οδό Αφων Κυπραίου 160 στην Ελευσίνα Αττικής, ΤΚ 192 00. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση, για να εξασφαλίσουμε πριν την επίσκεψή σας, την ετοιμότητα της παραγγελίας σας.

Γ. Με μεταφορική εταιρία ή courier (εκτός νομού Αττικής). Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες και χρεώνεται για όλες τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου, ανάλογα με την αξία και το βάρος τους. Η παραλαβή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρία γίνεται κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση στο χώρο σας, ή στην κοντινότερη σε εσάς αποθήκη της μεταφορικής.

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται συνήθως έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της αγοράς. Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση η εταιρία μας θα σας ενημερώσει με email ή τηλεφωνικά.

Επάνω