Τηλέφωνο  210 555 0219      Email  info@nextsystems.gr

Η εταιρεία

Next Systems

Είμαστε μία σύγχρονη εταιρεία η οποία έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία συστημάτων αυτοματισμού θυρών όπως μηχανισμούς για συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες, αυτοματισμούς για γκαραζόπορτες οροφής, μοτέρ για ρολά ασφαλείας, αυτόματες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, ηλεκτρονικά και όλα τα σχετικά αξεσουάρ αυτοματισμού.

Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ειδών οδικής ασφάλειας και σήμανσης, εξοπλισμού χώρων στάθμευσης, συστημάτων οπτικής επικοινωνίας, εξοπλισμού κτιρίων και ειδών παιδικής ασφάλειας.

Είμαστε εισαγωγείς και μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική πώληση.

Διαθέτουμε έξυπνα και ποιοτικά προϊόντα τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές από τα ηλεκτρονικά κατάστηματά μας, τις εγκαταστάσεις μας ή από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών μας σε όλη την Ελλάδα.

Απαράβατη αρχή μας είναι το αμείωτο και προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας!

 

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό


Είμαστε μία σύγχρονη εταιρεία η οποία είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής. Πάνω απ' ολα ακούμε προσεχτικά τις ανάγκες κάθε πελάτη και διαθέτουμε κάτι σπάνιο για τις μέρες μας: Κοινή λογική. Προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε και λιγότερα από αυτά που δεν θέλετε. Δηλαδή, περισσότερη απλότητα και λιγότερες καθυστερήσεις και πολυπλοκότητα. Στόχος μας είναι μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι και το πετυχαίνουμε γιατί σκεφτόμαστε και εμείς σαν πελάτες. Ψάξτε μας!


Είμαστε γρήγοροι


Να είστε βέβαιοι ότι εάν μας επιλέξετε η παραγγελία σας δεν θα καταχωνιαστεί σε κάποια στοίβα χαρτιών με εκκρεμότητες. Έχουμε τους πιο γρήγορους χρονους απόκρισης και εξυπηρέτησης από κάθε άλλο συνάδελφό μας. Δεν είναι απλά ένας ισχυρισμός, το εννοούμε. Δοκιμάστε μας!

 

Είμαστε φθηνοί

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την φράση «έχουμε την καλύτερη σχέση value for money». Από εμάς δεν θα την ακούσετε γιατί πολύ απλά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι ανταγωνιστικότατες - σε απόλυτες τιμές. Μπορούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πως το καταφέρνουμε? Είναι απλό, δουλεύουμε μέσω internet και λειτουργούμε αποδοτικά και με σχέδιο χωρίς περιττά έξοδα και «φύρα» . Συγκρίνετέ μας!

 

Είμαστε σίγουροι

Έχουμε επιλέξει να κάνουμε αυτή την δουλειά γιατί μας αρέσει και την γνωρίζουμε καλά. Δεν θέλουμε μόνο να σας πουλήσουμε, θέλουμε να μας συστήσετε στους φίλους και τους γνωστούς σας. Εάν χρειαστεί θα διαφωνήσουμε μαζί σας. Θα σας πουλήσουμε τα προϊόντα μας μόνο εάν βεβαιωθούμε ότι σας καλύπτουν και σας ικανοποιούν πλήρως. Μάθετέ μας!

 

Είμαστε «ψείρες»

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο και δεν κάνουμε λάθη. Πιστεύουμε ότι οι δουλειές, όπως και οι άνθρωποι, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και σε αυτό είμαστε πολύ καλοί. Επιλέγουμε προσεχτικά τους συνεργάτες μας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και δεν μας αρέσει καθόλου η προχειρότητα. Ανακαλύψτε μας!

 

Δουλεύουμε ομαδικά

Είμαστε μία παρέα η οποία δουλεύει γρήγορα, οργανωμένα και μεθοδικά. Έχουμε κίνητρα και δεν μας αρέσουν οι εντολές. Δεν εκνευριζόμαστε, έχουμε χιούμορ αλλά και φοβερό επαγγελματισμό. Δουλεύουμε αρκετές ώρες ωστόσο έχουμε και πολλά ενδιαφέροντα εκτός δουλειάς τα οποία με κάθε ευκαιρία ακολουθούμε για να ξεκουραζόμαστε και να κάνουμε ακόμα καλύτερα αυτό που αγαπάμε. Την δουλειά μας!Η ομάδα της Next Systems!
Επάνω