Τηλέφωνο  210 555 0219      Email  info@nextsystems.gr

Συγκριτικός πίνακας συνθέσεων (ΚΙΤ) μηχανισμών

Οι μηχανισμοί μας πωλούνται συνήθως σε μορφή ΚΙΤ (σετ) ώστε να έχουν νόημα για τον τελικό πελάτη. Το κάθε ΚΙΤ περιλαμβάνει συγκεκριμένα αξεσουάρ. Αυτά τα ΚΙΤ αποτελούν ενδεικτικές συνθέσεις που σημαίνει ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις δικές ανάγκες, προσθέτοντας επιπλέον παρελκόμενα. Στο κάτω μέρος της σελίδας κάθε προϊόντος μπορείτε να δείτε σχετικά αξεσουάρ που θα μπορούσατε να προσθέσετε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον συγκριτικό πίνακα με τα 4 διαφορετικά ΚΙΤ που περιλαμβάνει το site μας:

 

 

REPLACE KIT

ECO KIT

FULL KIT

DELUX KIT

Πλακέτα με δέκτη ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Τηλεχειριστήρια

1 τεμ.

1 τεμ.

2 τεμ.

3 τεμ.

Φωτοκύτταρα ενσύρματα

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Φανός λειτουργίας

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΝΑΙ

Εξωτερική Κεραία

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΝΑΙ

Κλειδομπουτονιέρα

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΝΑΙ

Κρεμαγιέρα
(αφορά μόνο kit για συρόμενες πόρτες)

ΟΧΙ

3 m

4 m

4 m

 

Ποιο ΚΙΤ να επιλέξω;

Η επιλογή ενός ΚΙΤ πρέπει να είναι συμβατή με τις δικές σας ανάγκες. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του ποιο κατάλληλου ΚΙΤ δίνοντας σας κάποιες γενικές κατευθύνσεις.

Το REPLACE KIT αφορά μηχανισμούς για συρόμενες αυλόπορτες και προτείνετε σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να αντικαταστήσουμε ένα υπάρχον μηχανισμό. Γι' αυτό το λόγο δεν περιλαμβάνεται κρεμαγιέρα καθώς αξιοποιείται η υπάρχουσα.

Το ECO KIT έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην τιμή. Αποτελεί μία οικονομική λύση με τα ελάχιστα παρελκόμενα που απαιτούνται για να λειτουργήσει ένας μηχανισμός.

Το FULL KIT αποτελεί την πλέον διαδεδομένη λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι πελάτες μας. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ΣΕΤ με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα. Είναι το ΚΙΤ που προτείνουμε και εμείς.

Το DELUX KIT είναι γι' αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω. Πρόκειται για ένα πλήρες ΚΙΤ με εξτρά παρελκόμενα που δεν περιλαμβάνονται στα προηγούμενα ΚΙΤ.

 

 

Επάνω